Acasă Politic VIDEO // Îmbrânceli la postul de la Varnița: AUR a încercat să...

VIDEO // Îmbrânceli la postul de la Varnița: AUR a încercat să rețină un angajat

0

La postul intern de control amplasat între satul Varnița și orașul Bender au avut loc îmbrânceli. S-a produs în momentul în care membrii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) au încercat să intre în regiunea transnistreană, pentru a face campanie electorală, transmite SafeNews.md cu referire la tv8.md.

Unul dintre liderii AUR, Valeriu Munteanu, a declarat că membrii formațiunii au încercat să rețină un angajat al așa-zisului KGB de la Tiraspol, care ar deține cetățenia Republicii Moldova.

„Este un cetățean care are mai multe dosare penale, este în căutare în țară. Exercițiul s-a dovedit a fi nereușit pentru că ei au reușit să-l scoată. Bărbatul despre care vorbim noi este colaborator al așa-ziselor servicii secrete din stânga Nistrului”, a declarat Valeriu Munteanu, pentru tv8.md.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.