Acasă Politic VIDEO // Gavrilița: Apelurile în roaming din România în R. Moldova se...

VIDEO // Gavrilița: Apelurile în roaming din România în R. Moldova se ieftinesc

0

Premierul Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, și premierul României, Nicolae Ciucă, au susținut o conferință de presă după ședința comună a Guvernelor. Potrivit Nataliei Gavrilița, R. Moldova și România au semnat astăzi, mai multe acorduri bilaterale.

„Au fost semnate mai multe documente importante privind digitalizarea, învățământul, cercetarea, cooperarea pe dimensiunea justiției și combaterea corupției. A fost o agendă bilaterală încărcată, ceea ce ne bucură și sunt încrezătoare că în viitorul apropiat vom veni cu noi vești bune și realizări concrete în practică. Vă mulțumesc foarte mult”, a declarat Gavrilița.

Potrivit Nataliei Gavrilița, Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul României privind reducerea tarifelor de furnizare a serviciilor de roaming internațional și a celor de apeluri internaționale între cele două state a fost semnat astăzi oficial la Chișinău, în timpul reuniunii Guvernelor R. Moldova și României.

„Nu pot trece cu vederea acordul privind serviciile de roaming. Acestea urmează să se ieftinească semnificativ pentru utilizatorii de telefonie mobilă din R. Moldova și România. Este vorba despre reducerea drastică a apelurilor primite și servicii te internet și eliminarea tarifului de roaming pentru apeluri efectuate de cetățenii ambelor țări”, a precizat Gavrilița.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.