Acasă Comunicate de presă VIDEO // Furt de 5.000 de lei: Tânăr, reținut în flagrant cu...

VIDEO // Furt de 5.000 de lei: Tânăr, reținut în flagrant cu bunuri din magazin

0

Un tânăr de 27 ani din capitală a fost reținut în flagrant de oamenii legii pentru comiterea unui furt. Cazul a avut loc în această noapte, polițiștii fiind alertați de către reprezentanții unui magazin, comunicând că agenții de pază au reținut un hoț care a sustras mai multe bunuri din magazinul amplasat pe strada Ceucari.

Imediat la fața locului s-au deplasat forțele de ordine, care au stabilit că suspectul a pătruns în magazin prin forțarea ușii de la intrare, de unde a sustras produse cosmetice.

Prin acțiunile sale, făptașul a adus un prejudiciu estimat la suma de 5.000 lei.

În urma măsurilor întreprinse, suspectul a fost reținut și escortat la inspectorat, unde și-a recunoscut vina.

Bărbatul este cercetat penal în stare de arest pentru furt, iar pentru fapta comisă riscă amendă până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.