Acasă Uncategorized VIDEO // Explicația bărbatului care a emis noaptea 11 alerte cu bombă...

VIDEO // Explicația bărbatului care a emis noaptea 11 alerte cu bombă la Chișinău

175
0
ads

Un bărbat de 30 de ani din capitală a fost reținut la scurt timp, după ce a făcut 11 apeluri la poliție și a comunicat că la mai multe instituții ale statului sunt amplasate bombe. Totul s-a produs noaptea trecută, 10 iunie, în jurul orei 22:50.

La toate adresele indicate au intervenit serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind solicitată intervenția specialiștilor de la ”Bombteh”.

În urma verificărilor, obiecte explozibile nu au fost depistate.

Astfel, s-au întreprins acțiuni pentru a identifica persoana care a efectuat apelurile. 

În cadrul audierilor, bărbatul și-a recunoscut vina și spus că a făcut aceste apeluri pentru a verifica eficiența și timpul de reacție a serviciilor specializate.

Actualmente bărbatul este cercetat în stare de libertate, iar pentru fapta comisă el riscă amendă de la 27.500 la 42.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau închisoare de până la 2 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here