Acasă Comunicate de presă VIDEO // Escrocheria prin care un bărbat l-a deposedat de BMW pe...

VIDEO // Escrocheria prin care un bărbat l-a deposedat de BMW pe un tânăr

0

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, locuitor al capitalei, în urma măsurilor întreprinse a fost reținut de către ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Buiucani și Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind suspectat de comiterea mai multor escrocherii pe teritoriul capitalei, susține poliția capitalei printr-un comunicat de presă.

Individul, urmărind scopul dobândirii ilicite a bunurilor altei persoane, având un comportament viclean, prin inducere în eroare sub pretextul perfectării actelor şi anume a reviziei tehnice şi a asigurării a automobilelor, însușea mijloace bănești, după care dispărea fără a-și onora obligațiunile.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală polițiștii au stabilit că suspectul prin intermediul rețelelelor de socializare identifica potențialele victime cu care ulterior se întâlnea și îi asigura că poate să îi ajute cu perfectarea actelor automobilelelor ce sunt înregistrate peste hotarele Republicii Moldova. Acesta nu s-a limitat doar la însușirea banilor, dar pe un tânăr de 29 de ani pe lângă faptul că a însușit bani l-a deposedat și de automobilul BMW.

 Polițiștii au acumulat probe concludente ce demonstrează vinovăția bărbatului. În cadrul acțiunilor procesual penale suspectul și-a recunoscut vinovăția. Totodată  este de menționat că acesta nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru huliganism.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile,  conform legislației pentru faptele comise el riscă amendă în mărime de la 42 500 la 67 500 lei sau cu închisoare de la 2 la 6 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.