Acasă Comunicate de presă VIDEO // Droguri în valoare de 30.000 de lei, ridicate de la...

VIDEO // Droguri în valoare de 30.000 de lei, ridicate de la un bărbat de 43 de ani

0

Un locuitor al capitalei în vârstă de 43 de ani este bănuit de păstrarea și comercializarea substanțelor narcotice. Potrivit informației, polițiștii au intrat în posesia unei informații operative despre activitatea ilicită desfășurată de acesta și au întreprins acțiuni de urmărire și reținere.

Astfel, fiind dispusă efectuarea percheziției autorizate la domiciliul bărbatului, în rezultatul căreia forțele de ordine au depistat și au ridicat pachețele în care se afla substanță cu masă vegetală de culoare cenușie, pachețele pentru împachetarea drogurilor și alte bunuri proveniența cărora nu a putut fi explicată.

Valoarea drogurilor ridicate de forțele de ordine constituie circa 30.000 de lei, acestea au fost ridicate, sigilate și expediate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare (CTJ) al Inspectoratului General al Poliției (IGP) pentru efectuarea expertizelor de rigoare.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, iar conform legislației penale în vigoare acesta riscă închisoare pe un termen de la 7 până la 15 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.