Acasă Social VIDEO // Doi minori au furat bunuri de zeci de mii de...

VIDEO // Doi minori au furat bunuri de zeci de mii de lei din două microbuze

0

Doi minori cu vârstele de 14 și 16 ani, au fost reținuți de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind suspectați de comiterea unui furt din automobil.

Angajații poliției au fost sesizați în dimineața zilei de 20 mai, de către un bărbat comunicănd că din două microbuze au fost sustrase bunuri materiale. La fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul cercetărilor s-a stabilit că indivizii au pătruns în automobile prin forțarea geamului de unde au sustras bunuri materiale în valoare de 50 000 lei.

„În urma acțiunilor de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, suspecții în comiterea infracțiunii au fost reținuți și escortați la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale aceaștia și-au recunoscut vinovăția, iar bunurile materiale sustrase au fost depistate la domiciliul unuia din suspecți. Bunurile materiale au fost ridicate și urmează a fi returnate proprietarului. Suspecții nu sunt la prima abatere fiind cerecetați penal pentru infracțiuni analogice”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Minorii sunt cercetați penal în stare de libertate pentru furt, conform legislației în vigoare aceștia riscă amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.