Acasă Comunicate de presă VIDEO // Doi bărbați, filmați cum fură o floare de cameră: Poliția...

VIDEO // Doi bărbați, filmați cum fură o floare de cameră: Poliția îi caută

0

Bărbații care apar în imagini sunt căutați de poliție, fiind suspectați de comiterea unui furt. Aceasta după ce oamenii legii au fost alertați de către o angajată a unei florării amplasată pe strada Alecu Russo, care a comunicat că a fost furată o floare de cameră.

Veniți la locul faptei, femeia a spus polițiștilor că în timp ce era ocupată cu alți cumpărători, bărbații au intrat și profitând de acest fapt au sustras ghiveciul cu flori și au ieșit din butic fără a-l achita.

Astfel, prin acțiunile sale, făptașii au adus un prejudiciul estimat la 500 lei.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru „furt”, iar suspecții riscă amendă de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.