Acasă Politic VIDEO // Dodon neagă că a împușcat mistreți: ”Eu mai știu când...

VIDEO // Dodon neagă că a împușcat mistreți: ”Eu mai știu când și cum a fost. Apar foarte mult fake-uri”

0

Președintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, neagă că ar fi împușcat mistreți într-un țarc. Asta după ce pe internet a fost distribuit un video în care apare ex-președintele țării cu o armă de foc în mână. Zâmbind, liderul PSRM, Igor Dodon, trage în mistreți, iar unul cade la pământ, transmite SafeNews.md cu referire la nordnews.md.

„- Domnule Dodon, astăzi, pe mai multe rețele de socializare, în mass-media a bubuit un clipuleț video…

– În care l-au lovit pe Chirtoacă?

– Nu, este vorba că ați împușcat niște mistreți, cum comentați?

– Eu nu am văzut. Este așa ceva?

– Da.

– Eu mai știu când a fost și cum a fost? Nu am niciun fel de întrebare. În orice caz nu am încălcat niciodată legislația. Acum, în ultima etapă, apar foarte mult fake-uri, ca de obicei, la sfârșit de campanie, ultimele două zile încep să bubuie. Eu cred că cea mai mare bubuitură a fost când a fost plesnit Chirtoacă în fața sediului partidului și i-au zburat ochelarii. Cineva a spus că i-au zburat peste frunte. Sunt provocări.

– În imagine se vede că sunteți dumneavoastră…

– Alte întrebări?”, a declarat pentru NordNews.md, Igor Dodon.

În perioada mandatului său prezidențial, Igor Dodon a organizat mai multe chefuri la vila prezidențială de la Condrița. În decembrie 2017, el a participat la o vânătoare de mistreți într-o pădure de la Ștefan Vodă, împreună cu amicii săi din Rusia.

Recent, Renato Usatîi a făcut publică o imagine în care Dodon pozează lângă un zimbru ucis, dar PSRM a anunțat că fotografia este falsă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.