Acasă Social VIDEO // Discoteca se amână: Raid nocturn, filmat într-o localitate din Moldova

VIDEO // Discoteca se amână: Raid nocturn, filmat într-o localitate din Moldova

0

Conform Hotărârii nr. 36 din 04.12.2020 a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) se interzice desfășurarea activităților de deservire în restaurante, baruri, cafenele, în intervalul orelor 22:00-07:00. Cu toate că există această decizie, petrecerile în cluburile de noapte din Capitală continuă, în ciuda restricţiilor impuse din cauza pandemiei.

Astfel, în noaptea de 23 ianuarie 2021, reprezentanții Front Line împreună cu polițiștii au dat buzna într-un local dintr-o localitate din R. Moldova unde se încalcă hotărârile CNESP.

Potrivit polițiștilor, proprietarii localului au fost informați de cineva și când au ajuns la fața locului în local au fost găsiți puțini oameni.

„Totul a fost bine până în ultima sută de metri. Un informator a anunțat proprietarul și timp de un minut aproape 100 de persoane au reușit să fugă din local. La fața locului, în stradă am găsit doar vreo 20 de tineri cărora nu putem să le incriminăm nimic”, au explicat polițiștii.

În clipul video publicat de Front Line observăm că regulile de carantină nu sunt respectate nici de agenții economici, dar nici de cetățeni.

În imaginile video publicate vedem că petrecăreții se arată indignați de faptul că polițiștii au dat buzna în local.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.