Acasă Istorii din spatele culisei VIDEO // Detalii despre REȚINEREA lui Vlad Filat: ”A fost rezultatul unui...

VIDEO // Detalii despre REȚINEREA lui Vlad Filat: ”A fost rezultatul unui complot periculos”

0

Fostul premier Vlad Filat a făcut declarații într-o emisiune televizată, amintind de reținerea sa din Parlament, care a avut loc pe 15 octombrie 2015. El a descris evenimentele ca fiind parte a unui „complot colectiv” format din cei care au votat pentru ridicarea imunității sale de deputat și a celor care își exprimau susținerea în jurul clădirii Parlamentului.

Filat a avertizat că precedentul stabilit în acel moment este unul extrem de periculos, care a dus la distrugerea sistemului politic.

„Am preîntimpinat de la tribuna Parlamentului că acest precedent este unul foarte periculos, care ulterior va nenoroci mulți oameni și că sistemul politic va fi distrus. Acest lucru a nenorocit mulți oameni. Partidele politice cu ideologie și structuri solide au fost distruse, iar acum avem un singur partid de dreapta la guvernare, care se dovedește incompetent în toate domeniile, conducând țara spre catastrofă”, a declarat fostul premier.

Filat a subliniat că, în intervalul celor 9 ani de la reținerea sa, miliardul furat continuă să fie un mister nerezolvat.

„Ordinele nu au fost date nici de cei care au fugit, nici de cei care au venit. Această situație evidențiază o criză profundă în sistemul nostru politic”, a adăugat el.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.