Acasă Politic VIDEO// Deputații Platformei DA au semnat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului...

VIDEO// Deputații Platformei DA au semnat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu: „Nu mai putem tolera”

0

Deputații Platformei DA au semnat în urmă cu puțin timp textul moțiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu. Despre acest lucru aceștia au informat printr-un video plasat pe pagina de Facebook a Platformei.


„Moțiunea este definitivată și acum o vom semna. Avem nevoie de o scimbare, de un nou guvern, să trecem la fapte!” a declaat Dinu Plîngău


„Este momentul adevărului! Trebuie să fim fermi pe poziție! Semnăm această Moțiune și e important ca deputații să semneze această Moțiune până joi, pentru că există procedura specifică de depunere. Respectiv, dacă săptâmâna aceasta nu va fi anunțată moțiunea, ea nu va putea fi depusă până la vacanța parlamentară. Noi am pierdut deja 2 luni în discuții sterile și dași erau din start 26-27 de semnături care ar fi fost un semnal puternic pentru ceilalți deputați, lucrurile s-au tergiversat. Am pierdut prea mult timp pentru piste greșite! Noi semnăm acum, rugăm colegii de la PAS să semneze și ei cât mai repede! Alegerile anticipate nu pot fi organizate de Dodon! Nu depinde de noi demisia lui Dodon și nu putem schimba Constituția. Dar de noi depinde demisia acestui guvern, haideți să ne concentrăm pe ceea ce depinde de noi!” a punctat Alexandr Slusari

Potrivit lui Igor Munteanu, acesta este un test de maturitate.


„E un test de maturitate – să privim situația din orizontul unui impas politic și nu a intereselor proprii. Dacă nu schimbăm acest guvern consecințele vor fi resimțite și pe parcursul campaniei electorale și mai târziu!”

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.