Acasă Extern VIDEO // Cum e să trăiești în cel mai rece oraș de...

VIDEO // Cum e să trăiești în cel mai rece oraș de pe Pământ: Până la -70°C

0

O femeie din Siberia a povestit cum este să trăiești în cel mai friguros loc de pe pământ, unde temperatura poate ajunge și la -70 de grade Celsius iarna. Volggerița Kiun B. a crescut în Yakutia, Rusia, însă în prezent este stabilită în Beijing, China, transmite SafeNews.md cu referire la protv.ro.

Videoclipurile de pe canalul ei de YouTube sunt despre oamenii care trăiesc în cel mai rece loc de pe pământ și despre cum reușesc să se descurce în acele condiții.

„Este absolut necesar să poarte mai multe straturi de haine. Genunchii sunt cei mai predispuși la înghețare la temperaturile acelea extreme”, a spus aceasta.

Sora lui Kiun, Dayana, a arătat cum se îmbracă în timpul zilei, începând cu o maletă și colanți. A adăugat apoi un pulover cu fermoar și o pereche de pantaloni căptușiți. Pentru a-și ține picioarele încălzite, a optat pentru o pereche de ghete tradiționale Yakutian făcute din piele de ren, scrie dailymail.co.uk.

„Femeile din Yakutia au de obicei două look-uri. Unul este mai feminin, cu blănuri făcute din nurcă sau vulpe. Celălalt este mai casual, cu jachete lungi care țin mai multă căldură și sunt mai ieftine decât blănurile”, a spus vloggerița.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.