Acasă Extern VIDEO // Copiii din Ucraina plâng și cer ajutor: Nu vrem să...

VIDEO // Copiii din Ucraina plâng și cer ajutor: Nu vrem să murim. Ajutați-ne!

0

Copiii din Ucraina cer printre lacrimi oprirea războiului și au transmis mai multe mesaje emoționante: „Nu vrem să murim. Ajutați-ne! Opriți războiul!”.

„Suntem un popor pașnic. Nu vrem să murim. Rachete adevărate zboară deasupra noastră. Vă rugăm, ajutați-ne! Opriți războiul! Suntem speriați!”, transmite SafeNews.md cu referire la Digi24.ro.

„Sunt Sofia. Locuiesc în Ucraina. Îmi este frică. Sunt foarte speriată pentru familia mea. Vă rog să opriți războiul!”

„Locuiesc în Kiev. Aici este casa mea. Ajutați-ne! Opriți războiul!”

„Vreau să merg acasă. Vreau să-mi văd tatăl. Vreau să-mi văd rudele și prietenii. Vreau să merg la școală. Opriți războiul din Ucraina!”.

ONU transmite că cel puțin 136 de civili au fost uciși, de la începutul invaziei ruse a Ucrainei, joia trecută. Printre ei ar fi și 13 copii.

Liz Throssell, un purtător de cuvânt al Înaltului Comisar al ONU pentru Drepturile Omului, a declarat că numărul real de morți va fi probabil mult mai mare. Throssell a spus că majoritatea au fost victime ale bombardamentelor de artilerie grea, ale loviturilor aeriene și ale exploziilor.

ONU a mai spus că până acum aproximativ 400 de persoane au fost rănite în lupte. Cifrele publicate de guvernul Ucrainei sugerează că 352 de civili sunt morți și 1.684 sunt răniți.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.