Acasă Social VIDEO // Ciocana: Un câine de luptă a atacat 3 maturi și...

VIDEO // Ciocana: Un câine de luptă a atacat 3 maturi și un copil

0

Cazul s-a întâmplat în seara de 12 mai, pe strada Voluntarilor din sectorul Ciocana al capitalei. Polițiștii au fost sesizati în jurul orei 19:17, precum că la terenul de joaca din curtea unui bloc locativ, un câine de rasă Rottweiler fără stăpân, atacă persoanele din jur.

La fața locului s-a deplasat un echipaj BPRO, îmrepună cu echipajul mixt, care au identificat câinele agresiv.
În urma documentării, s-a stabilit că patrupedul a mușcat 2 persoane și un alt câine ce aparține unui bărbat de 30 de ani. Totodată, Rottweiler-ul a mușcat un bărbat de 30 de ani de mână, iar un minor de 17 ani, a fost mușcat de picior.

Prin urmare, polițiștii au reușit să prindă și să lege câinele pentru că nimeni să nu mai fie în pericol. Animalul a fost preluat de către șeful adăpostului de câini. Actualmente, se interprind măsuri pentru a identifica stepânul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.