Acasă Justiţie VIDEO // Cetățeni străini, cercetați penal pentru că au șantajat și amenințat...

VIDEO // Cetățeni străini, cercetați penal pentru că au șantajat și amenințat cu pistolul un bărbat

0

Doi cetățeni ai Azerbaidjanului, cu vârste de 25 și 30 de ani, sunt cercetați de poliție, după ce câteva luni au șantajat și amenințat un bărbat de 45 de ani de origine turcă. Potrivit poliției, este vorba despre doi tineri de 25 și 30 de ani. Suspecții au amenințat victima cu un pistol și au deposedat-o de mașina de marca „Range Rover”. Ulterior, prin violență și amenințarea cu moartea, au estorcat de la victimă 1.600.000 lei, sub pretextul unei datorii.

Astfel, la 16 aprilie, unul dintre suspecți a fost reținut și arestat pentru 30 de zile.

Cel de-al doilea suspect, anterior condamnat pentru tentativă de omor, este anunțat în căutare internațională.

Oamenii legii au pornit o cauza penală pentru șantaj în proporții deosebit de mari. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecţii riscă închisoare de la 13 la 15 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.