Acasă Politic VIDEO // Ceremonia oficială de întâmpinare a Președintelui Republicii Federale Germania, Frank-Walter...

VIDEO // Ceremonia oficială de întâmpinare a Președintelui Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, de către Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu

0

Președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, se află într-o vizită oficială în Republica Moldova la invitația președintelui Maia Sandu. Șeful statului german este întâmpinat cu onoruri militare la Președinția Republicii Moldova.

Ulterior, înaltul oficial va avea o serie de întrevederi cu Maia Sandu, dar și cu membrii delegațiilor. La fel, președintele Steinmeier se va întâlni cu Prim-ministrul Natalia Gavrilița și cu Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Tot astăzi, Frank-Walter Steinmeier va inaugura, împreună cu Maia Sandu, Forumul de afaceri moldo-german.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.