Acasă Diverse VIDEO// Cea mai comentată scenă din Titanic, lămurită de Kate Winslet după...

VIDEO// Cea mai comentată scenă din Titanic, lămurită de Kate Winslet după 25 de ani

0

Actrița americană Kate Winslet (47 de ani) a revenit în cadrul unui podcast asupra celei mai controversate scene din filmul care a făcut-o celebră, super-producția ”Titanic” din 1997.

Admiratorii filmului ”Titanic” au dezvoltat de-a lungul timpului o dezbatere privind felul în care regizorul James Cameron și-a imaginat finalul, alegând s-o salveze pe Rose, urcată pe o ușă, în detrimentul lui Jack, rol interpretat de Leonardo Di Caprio, care a murit de hipotermie, transmite SafeNews.md cu referire la ziare.com.

„Da, era loc și pentru el pe ușa aceea, dar nu ar fi avut cum să rămână pe linia de plutire. Nu ar fi avut cum”, a subliniat actrița.

”Dacă pui doi adulți pe un paddleboard, acesta devine imediat extrem de instabil. Chiar nu cred că am fi supraviețuit dacă am fi urcat amândoi pe ușa aceea. Da, cred că ar fi putut să încapă și el, dar s-ar fi înclinat ușa prea mult și nu ar fi fost o idee grozavă”, a completat Kate.

Kate Winslet s-a referit și la numeroasele critici pe care le-a primit privind greutatea sa corporală din perioada în care a filmat pentru ”Titanic”, discuții care au fost puse în legătură și cu controversata scenă din final.

„De asemenea, se pare că eram prea grasă. Nu-i așa că este îngrozitor? De ce au fost atât de răi cu mine? Nici măcar nu eram atât de grasă”, a declarat Kate Winslet.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.