Acasă Social VIDEO // Cazul fetei dispărute. Lucruri suspecte, găsite la șofer. Apelul Poliției

VIDEO // Cazul fetei dispărute. Lucruri suspecte, găsite la șofer. Apelul Poliției

0

Poliția Republicii Moldova face apel către cetățeni, în cazul în care au avut tangențe dubioase sau cu tentă infracțională cu bărbatul în mașina căruia ar fi urcat Ana-Maria, tânăra de 19 ani din Orhei dispărută de mai multe zile.

Oamenii legii, solicită cetățenilor să sesizeze Poliție de urgență dacă au avut tangențe dubioase sau cu tentă infracționalăcu șoferul în mașina căruia a urcat fata.

În cadrul perchezițiilor efectuate de polițiști la domiciliul și în automobilul acestuia au fost găsite mai multe lucruri pentru femei. 

În timp, bărbatul s-a schimbat fizic foarte mult și a condus mașini de mai multe mărci și modele. Totuși, oamenii legii mizează pe persoane care ar fi putut să-l cunoască în una dintre aceste perioade. 

În cazul în care ați cunoscut persoana în circumstanțele relatate, Poliția solicită ca cetățenii să apeleze la 060033442.

Poliția garantează confidențialitatea informației și protejarea surselor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.