Acasă Uncategorized VIDEO // Bogdan Aurescu, la Chișinău: ”Vom fi alături de Maia Sandu...

VIDEO // Bogdan Aurescu, la Chișinău: ”Vom fi alături de Maia Sandu și de Guvern”

0

Ministrul Afacerilor Externe al României, Bogdan Aurescu, a ajuns astăzi la Chișinău, unde a susținut un briefing de presă alături de președintele R. Moldova, Maia Sandu. Bogdan Aurescu este primul oficial internațional care a primit invitație de a veni la Chișinău după încheierea alegerilor parlamentare anticipate, fapt care a fost remarcat de ministrul român.

”Am avut o discuție bună despre rezultatul alegerilor din 11 iulie și despre acțiunile planificate de pe agenda bilaterală dintre Chișinău și București. I-am mulțumit și pentru sprijinul din partea României de-a lungul timpului, în special pentru ajutoarele pe care le-am primit în această perioadă complicată”, a declarat Maia Sandu în cadrul briefingului.

La rândul său, Aurescu i-a mulțumit președintei R. Moldova pentru invitație.

”Rezultatele alegerilor creează premize pentru o relansare și o aprofundare a parteneriatului strategic pentru integrarea europeană a R. Moldova dintre țările noastre. Vom depune toate eforturile atât în plan bilateral, cât și la nivel european, pentru a corespunde aspirațiilor cetățenilor. 
Avem încredere în programul asumat de reforme al președintei Maia Sandu.
Am fost și vom fi alături de Maia Sandu și de Guvernul care își va începe în curând mandatul”, a declarat ministrul român.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.