Acasă Comunicate de presă VIDEO // Bătaie la o intersecție din capitală: Agresorul riscă 7 ani...

VIDEO // Bătaie la o intersecție din capitală: Agresorul riscă 7 ani de pușcărie

0

Un bărbat în vârstă de 43 de ani riscă închisoare de până la 7 ani pentru comiterea huliganismului. Cazul a avut loc pe data de 22 mai, în sectorul Buiucani la intersecția străzilor Bariera Sculeni cu Drumul Crucii.

Potrivit informației, doi bărbați, bănuitul și victima, s-au luat la ceartă care a generat ulterior la bătaie.

Suspectul cu sticla de bere pe care o avea în mână, i-a aplicat victimei o lovitură în regiunea capului, astfel cauzându-i leziuni corporale. Bărbatul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital unde a fost internat în secția de reanimare în stare de comă.

Acțiunile bărbaților au fost surprinse de camerele de supraveghere.

În cadrul acțiunilor dispuse de către angajații poliției suspectul a fost identificat, reținut și condus la Inspectoratul de Poliție, pentru audieri unde în cadrul acțiunilor și-a recunoscut vinovăția.

Actualmente, bărbatul este plasat în arest pentru 20 de zile și este cercetat penal pentru Huliganism, iar conform codului penal în vigoare, riscă închisoare de la 3 la 7 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.