Acasă Social VIDEO // Bătaie într-un troleibuz din capitală

VIDEO // Bătaie într-un troleibuz din capitală

0

Bătaie într-un troleibuz din capitală. Pe reţelele de socializare a fost publicat un filmuleţ video, în care se vede cum un bărbat ar fi agresat verbal o pasageră, vorbitoare de limba rusă. În apărarea femeii un alt bărbat a încercat să-l liniştească pe primul, astfel conflictul a luat amploare, transmite SafeNews.md cu referire la publika.md.

Bărbații s-au laut la pumni în troleibuz, după care au coborât și s-au îmbrâncit, iar câțiva trecători au intervenit și au încercat să-i liniștească.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a menționat pentru PUBLIKA.MD că oamenii legii nu au fost sesizați, pentru că nimeni nu a depus o plângere în acest caz.

Totodată, directorul Regiei Transport Electric Chișinău, Dorin Ciornîi, ne-a declarat că incidentul a avut loc într-un troleibuz de pe linia 22.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.