Acasă Extern VIDEO // Armata rusă a bombardat un depozit de petrol din Cernihiv

VIDEO // Armata rusă a bombardat un depozit de petrol din Cernihiv

0

Un depozit de petrol a fost bombardat în regiunea Cernihiv, la nord-est de Kiev, potrivit unor imagini făcute publice joi dimineaţă, de serviciile de urgenţă ucrainene.

Un proiectil a lovit un grup de rezervoare de combustibil care ar avea o capacitate totală de 3.000 de metri cubi, potrivit autorităţilor.

Cernihiv a fost ţinta mai multor raiduri aeriene peste noapte. 

depozit-cenrihiv-twitter-nextatv.jpg2
Un depozit de petrol a fost bombardat în regiunea Cernihiv. FOTO: Twitter NEXTA TV

Este cea de-a opta zi a războiului din Ucraina, iar atacurile armatei rusești continuă. Noi explozii au avut loc peste noapte în Kiev și în Herson, în timp ce sirenele anti-aeriene au răsunat în multe alte orașe.

Autoritățile ucrainene au confirmat că Herson și zona din jur sunt sub controlul armatei ruse. Șeful administrației regionale le-a cerut locuitorilor să rămână în casă, pentru că rușii sunt peste tot în oraș și sunt periculoși. Iar primarul spune că întâmpină dificultăți uriașe în a aduna morții și a-i înmormânta, precum și cu livrarea alimentelor și a medicamentelor. O

Orașul-port Mariupol de la Marea Azov, foarte important din punct de vedere strategic, este înconjurat de trupe rusești.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.