Acasă Extern VIDEO // Arestovici dezvăluie ce i-a spus Zelenski când a început războiul

VIDEO // Arestovici dezvăluie ce i-a spus Zelenski când a început războiul

0

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, poate fi numit un erou adevărat, iar oamenii din toată lumea urmăresc acțiunile acestuia și visează să aibă un asemenea lider.Despre aceasta a declarat într-un interviu pentru Dmitrii Gordon, Alexei Arestovici, consilierul președintelui ucrainean.

”Din primele ore ale războiului, Zelenski a refuzat categoric evacuarea din Ucraina. El a spus: Eu voi lua în mână arma și voi lupta, care e problema?”, a povestit Arestovici.

Chiar și când asupra președintelui ucrainean au fost efectuate mai multe tentative de asasinare, acesta a spus că va rămâne în țară, alături de popor.

”Închideți această temă. Eu nu voi pleca. Așa a spus el”, își amintește Arestovici.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.