Acasă Alegeri 2020 VIDEO // Andrian Candu: „În noaptea de după alegeri, în 2016, Igor...

VIDEO // Andrian Candu: „În noaptea de după alegeri, în 2016, Igor Dodon a mers la Vlad Plahotniuc pentru a-i mulţumi.” Ce întelegeri ar fi făcut atunci?

0

Andrian Candu, liderul Partidului Pro Moldova şi fost deputat democrat, continua să-şi argumenteze declaraţiile de ieri, privind ajutorul echipei Partidului Democrat acordat lui Igor Dodon în alegerile prezidenţiale.Într-o intervenţie live pe pagina sa de Facebook, Andrian Candu spune că, „în noaptea de după alegeri, Igor Dodon împreună cu prima doamnă, l-a vizitat personal pe Plahotnoic şi i-a mulţumit pentru faptul că devine preşedinte pentru patru ani.

Dacă nu este adevărat, Adrian Candu declară că îl provoacă să iasă şi să spună că nu este adevărat.

Mai mult, Andrian Candu spune că Igor Dodon ar fi avut şi o promisiune, făcută lui Vlad Plahotniuc, precum că după alegerile parlamentare, dacă se va respecta o anumită proporţionalitate, „se va face o majoritate cu PD şi se vor împărţi funcţii în stat”, Guvernul urmând a reveni Partiului Democrat.

Andrian Candu spune că, dacă Igor Dodon nu va ieşi să confirme aceste lucruri, atunci „s-ar putea să apară şi probe”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.