Acasă Social VIDEO // Afacere mascată: Un bărbat producea alcool în condiții antisanitare

VIDEO // Afacere mascată: Un bărbat producea alcool în condiții antisanitare

0

Alcool de proveniență dubioasă în valoare de circa 15.000 de lei a fost descoperit într-o cafenea din capitală. Afacerea mascată era gestionată de un bărbat de 60 de ani.

În urma unui control, oamenii legii au depistat mai multe sticle de alcool, iar la solicitarea angajaților poliției de a prezenta acte permisive pentru desfăşurarea activităţii de întreprinzător, bărbatul nu a putut să le prezinte.

Totodată, forțele de ordine au stabilit că bărbatul producea și comercializa băuturile alcoolice în condiții antisanitare ce pun în pericol viaţa şi sănătatea cetăţenilor.

În rezultatul măsurilor petrecute de polițiști au fost ridicate 75 de sticle cu volumul de 0,5 litri, în asortiment, îmbuteliate fără acte de proveniență și de o calitate dubioasă.

Valoarea estimativă a produselor alcoolice depistate constituie 15.000 lei.

Băuturile depistate de forțele de ordine au fost ridicate şi remise la expertiză. În dependență de rezultate expertizei, bărbatul va fi sancționat conform legislației în vigoare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.