Acasă Social VIDEO// Accident la Bulboaca. Martor: Copilă, accidentată de un ex-procuror

VIDEO// Accident la Bulboaca. Martor: Copilă, accidentată de un ex-procuror

0

O fetiță a fost lovită de un automobil în timp ce aceasta se plimba împreună cu o prietenă pe biciclete.Accidentul s-a produs astăzi, 23 iunie, în jurul orei 12:30 pe strada principală din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi. Martorul care a surprins imagini de la fața locului a declarat că la volanul automobilului se afla un fost procuror.

Acesta a mai spus că fata a fost preluată de medici și dusă de urgență la spital.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă Diana Fetco ne-a spus că o minoră se deplasa pe partea dreaptă a carosabilului, iar cealaltă, o fată de 15 ani, se deplasa pe partea stângă de drum, iar când a vrut să traverseze, ea nu s-a asigurat și ca urmare a fost lovită de un șofer de 73 de ani.

Testat la aparatul Drager, acesta s-a dovedit a fi treaz.

Oamenii legii sunt la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.