Acasă Sport Victorii pentru Anastasia Nichita și Irina Rîngaci la World Cup din SUA

Victorii pentru Anastasia Nichita și Irina Rîngaci la World Cup din SUA

0

Cele mai bune două luptătoare din Republica Moldova, Anastasia Nichita și Irina Rîngaci, au avut evoluții superbe în componența All-World Team la Cupa Mondială de lupte libere și feminine, care se desfășoară la Coralville în Statele Unite.

Ambele luptătoare din Moldova au obținut câte două victorii, însă echipa lor, All-World Team, nu s-a calificat în finalele pentru medalii programate pentru duminică, 11 decembrie 2022, transmite SafeNews.md cu referire la Radio Chișinău.

În runda a doua, echipa lumii s-a confruntat cu China, iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 5-5. Două din cele cinci puncte au fost realizate de fetele noastre. Anastasia Nichita (cat. 59 kg) a învins-o pe chinezoaica Qi Zhang, iar Irina Rîngaci (cat.68 kg) a dispus de Feng Zhou.

În runda a treia, All-World Team a cedat în fața Statelor Unite (4:6). Și de această moldovencele și-au câștigat luptele aducându-i echipei lumii două din cele patru puncte. Anastasia Nichita a obținut victorie în confruntarea cu Lexie Rena Balsham, iar Irina Rîngaci a mai bună decât Solin Nicole Piearcy.

Rezultatele complete în concursul feminin: Mongolia – Japonia 5:5; China – SUA 8:2; Ucraina – Mongolia 7:3, China – All-World Team 5:5; Ucraina – Japonia 5:5 și SUA – All-World Team 6:4.

Astfel, în lupta pentru locul 3 se vor confrunta SUA cu Mongolia, iar pentru locul 1 vor concura China și Ucraina.

În concursul masculin, lupta pentru medalia de bronz se va da între All-World Team și Georgia, iar duelul pentru aur va fi între Iran și SUA.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.