Acasă Social Victor Parlicov participă la Adunarea IRENA: Subiectele de pe agendă

Victor Parlicov participă la Adunarea IRENA: Subiectele de pe agendă

0

Ministrul Energiei, Victor Parlicov, va participa la partea a II-a a celei de-a 14-a sesiuni a Adunării Agenției Internaționale pentru Energie Regenerabilă (IRENA), precum și la evenimentele asociate care vor avea loc în perioada 17-18 aprilie, la Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

La eveniment, ministrul va participa la o masă rotundă, dedicată subiectului infrastructurii pentru tranziția energetică, dar și la mai multe sesiuni plenare, unde vor fi discutate prioritățile proiectelor mari pentru energie regenerabilă, particularitățile platformelor de facilitare pentru tranziția globală, dar și provocările geopolitice în procesul asigurării securității energetice.

Totodată, Victor Parlicov va avea întrevederi cu directorul general al Agenției Internaționale pentru Energie Regenerabilă, Francesco La Camera. 

Adunarea IRENA este o platformă globală strategică pentru incluziune și discuții diverse pe toate aspectele tranziției energetice, cu participarea și contribuția factorilor de decizie în domeniul energiei la nivel înalt din peste 180 de state, organizații multilaterale și mediul de afaceri.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.