Acasă Politic Vadim Krasnoselski: Situația din Transnistria este controlată

Vadim Krasnoselski: Situația din Transnistria este controlată

0

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, anunță că situația din Transnistria este controlată, iar stabilitatea și securitatea cetățenilor este asigurată. Krasnoselski spune că nu există motive de îngrijorare pentru a introduce stare de urgență.

„Toate sistemele funcționează într-un format standard. Situația din Zona de Securitate este stabilă și sun control.
Pentru a asigura acordare de asistență cetățenilor străini sosiți temporar pe teritoriul Transnistriei, a fost semnat un decret prin care s-au stabilit sarcini pentru funcționarea punctelor de control peste frontiera Ucrainei cu republica Moldova și asistarea persoanelor care sosesc.
În Transnistria a fost creat un Centru Operativ. Cetățenii sunt îndemnați să se abțină de la călătorii și să-și păstreze calmul”, se arată în comunicat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.