Acasă Politic Vadim Krasnoselski a câștigat așa-numitele alegeri din stânga Nistrului

Vadim Krasnoselski a câștigat așa-numitele alegeri din stânga Nistrului

0

Așa-numitele autorități de Tiraspol au organizat la 12 decembrie așa-zisele alegeri prezidențiale în stânga Nistrului. În urma procesării voturilor, Vadim Krasnoselski a fost reales în funcția de așa-zis președinte al regiunii transnistrene cu 79,4%, scrie presa din regiune.

La scrutinul de duminică, 12 decembrie, care nu a fost recunoscut de autoritățile de la Chișinău, la urne au mers 143.054 de alegători. 

În regiunea transnistreană au fost deschise 257 de secții de vot. Pentru fotoliul de lider al Tiraspolului au candidat doi pretendenți. Este vorba despre Vadim Krasnoselski, așa-zis președinte al regiunii transnistrene, și Serghei Pînzari, un așa-numit deputat al adunării populare din Grigoriopol. Ultimul a apărut în listă pe ultima sută de metri, despre dânsul nu se cunoaște practic nimic. 

Menționăm că actualul așa-numit scrutin electoral a fost al șaptelea la număr. 

Amintim că Guvernul de la Chișinău a calificat acest exercițiu ca fiind unul care se desfășoară în afara cadrului constituțional și contrar legislației în vigoare a Republicii Moldova.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.