Acasă Alegeri 2020 Usatîi: Nu pot să permit ca un kuliok să mai conducă 4...

Usatîi: Nu pot să permit ca un kuliok să mai conducă 4 ani R. Moldova

0

Deși nu a anunțat public susținerea candidatei PAS în turul II al alegerilor, Renato Usatîi, candidatul la funcția de președinte, clasat pe poziția a 3-a în primul tur de scrutin, a îndemnat cetățenii să nu voteze „kuliokul”. În cadrul unei conferințe de presă, Renato Usatîi a declarat că nu poate permite ca „un kuliok să conducă încă 4 ani R. Moldova”, transmite SafeNews.md.

„Stimați cetățeni, nu sunteți obligați să votați acest kuliok. Poziția mea fermă este că sunt contra corupției. Sunt gata să țin piept oricăror provocări sau amenințări.
Niciodată n-am fost fanul Maiei Sandu, însă n-am auzit și n-am nicio informație că ar fi fost implicată în vreun act de corupție. Nu pot să permit ca un kuliok boțit să ne conducă încă 4 ani. Înțeleg că eu și Maia Sandu suntem oameni diferiți, însă avem un scop comun: Să nimicim sistemul corupt din țară”, a declarat Renato Usatîi.

Totodată, liderul Partidului Nostru a declarat că astăzi PAS urmează să-i prezinte o notă informativă privind dizolvarea Parlamentului.

„O să ma uit ce propune partidul PAS, luni voi prezenta și eu planul detailat privind dizolvarea Parlamentului și declanșarea alegerilor parlamentare anticipate. Trebuie desființat acest bordel, numit Parlament, după care vom distruge întregul sistem”, a subliniat Usatîi.

Tot astăzi, Renato Usatîi a declarat că în ultimele zile a primit amenințări și din interiorul țării și din exteriorul țării pentru a-l susține pe Igor Dodon în turul II al alegerilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.