Acasă Politic Usatîi l-ar fi ținut două ore în biroul său pe liderul PACE...

Usatîi l-ar fi ținut două ore în biroul său pe liderul PACE Bălți

384
0
ads

Liderul Partidului Acasă Construim Europa de la Bălți, Nelu Straciuc, ar fi fost ținut timp de două ore în biroul primarului orașului de la Nord, Renato Usatîi. S-ar fi întâmplat în ziua în care Straciuc a fost agresat la intrarea în primărie, în timpul unui live transmis pe Facebook, de către paza primăriei, transmite SafeNews.md cu referire la Unimedia.info.

Liderul PACE Bălți a venit să depună o declarație prealabilă, fiind bruscat de paznicii din Primărie.

„La un moment dat a coborât Usatîi și l-a chemat pe Straciuc în birou. Au intrat încolo împreună cu viceprimarul Grigorișin și au stat mult timp la discuții cu multe întrebări. Zic că l-au mai presat”, au spus, pentru Unimedia, surse din cadrul primăriei Bălți.

Deocamdată, nici Nelu Straciuc, nici Renato Usatîi nu au comentat această informație.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here