Acasă Politic Usatîi: Există posibilitatea ca Dodon să vorbească în următoarele săptămâni dintr-un live...

Usatîi: Există posibilitatea ca Dodon să vorbească în următoarele săptămâni dintr-un live de la Tiraspol sau Rostov-pe-Don

0

Renato Usatîi susține că șeful statului ar putea să fie nevoit să părăsească țara în următoarele săptămâni. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”.

Primarul de Bălți a spus că „există posibilitatea ca în curând Dodon să facă live de la Tiraspol sau Rostov-pe-Don”. Acesta nu a precizat dacă s-ar pregăti ceva pe arena politică și dacă există tangențe în declarația sa și cele similare ale lui Andrian Candu, făcute anterior.

„Andrian Candu vorbește despre ce au făcut ei acolo. S-au filmat unul pe altul… Nu la asta mă refer. Mă refer la faptul că poporul Republicii Moldova are două soluții. Prima: Să îl lase pașnic pe Dodon să zboare pe Rostov-pe-Don. A doua: Punem mână de la mână, cumpărăm o motocicletă Iava și îl facem primul moldovean cosmonaut”, a spus Usatîi.

În cadrul emisiunii menționate, Usatîi l-a acuzat pe Dodon că le-ar fi oferit pensionarilor din Hîncești baloane cu gaz în timpul campaniei electorale de acolo.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.