Acasă Politic Usatîi, despre percheziții: Show-ul cu mascați la aeroport este praf în ochi

Usatîi, despre percheziții: Show-ul cu mascați la aeroport este praf în ochi

0

Show-ul recent cu mascați la Aeroport, într-un dosar în care sunt vizați unii vameși mărunți, este praf în ochi. Lupta adevărată trebuie să se dea împotriva corupției mari.

Cel puțin asta susține președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi.

„Show-ul recent cu mascați la Aeroport, într-un dosar în care sunt vizați unii vameși mărunți, este praf în ochi pentru a mima lupta cu corupția. Chiar dacă în cauza penală figurează copiii unor actuali și foști deputați, acțiunea are mai mult caracter de spectacol. Vedem des rețineri ale polițiștilor, vameșilor, medicilor, funcționarilor micuți, pentru mită de câteva sute de lei sau de euro, în timp ce marea corupție și contrabanda înfloresc la umbra protectoare a demnitarilor din PAS”, a scris Usatîi pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

Totodată, politicianul se întreabă cine nu știe în Moldova despre schemele protejate de Igor Grosu, despre schemele lui Andrei Spînu, dar și ale altor conducători din PAS?

„De ce procurorii nu intervin acolo, unde este marea corupție? Majoritatea cazurilor de corupție sunt situații în care oamenii sunt impuși să încalce legea pentru a-și asigura un minim de existență, în condițiile în care statul nu-i poate asigura venitul pentru un trai decent. Tot statul este de vină că marea corupție nu este investigată, ci chiar protejată și dezvoltată”, a menționat Usatîi.

Liderul Partidului Nostru a subliniat în context că, după alegerile parlamentare anticipate, formațiunea politică va încuraja profesioniștii  să stârpească corupția mare:

„Noi vom obține, prin referendum, alegeri parlamentare anticipate și vom oferi libertate profesioniștilor din instituțiile statului să stârpească și corupția mare, cea care sărăcește cu adevărat cetățenii”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.