Acasă Politic Usatîi ar putea fi anunțat în căutare internațională la solicitarea lui Dodon

Usatîi ar putea fi anunțat în căutare internațională la solicitarea lui Dodon

0

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, ar putea fi din nou dat în căutare internațională, la insistența personală a lui Igor Dodon.

Edilul de Bălți susține că președintele Igor Dodon „imploră” autoritățile rusești să fabrice măcar un dosar pe numele său.

„Dodon roagă autoritățile de la Moscova, cu lacrimi în ochi, să deschidă noi dosare penale pe numele meu. Acesta se lăuda că voi fi dat în căutare internațională pină pe data de 1 aprilie, iar pandemia de COVID-19 i-ar fi bulversat planu” a declarat Usatîi într-un mesaj video pe Facebook, citat de nordnews.md

În opinia primarul de Bălți, Renato Usatîi, aceste acțiuni sunt legate de rezultatele unui sondaj intern. Potrivit datelor, Igor Dodon asistă la o scăderea drastică a rating-ului său.

Usatîi a mai adăugat că toate învinuirile aduse de pînă acum nu s-au soldat cu nimic, iar la final a făcut și o adresare către liderul neformal al socialiștilor:

„Voi ați obosit absolut pe toți. Oamenii nu vor cere autobuze sau avioane, ei vor veni și cu trenul numai să vă dea jos!”

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.