Acasă Anticipate 2021 Usatîi anunță primii candidați de pe lista blocului său electoral: Cine este...

Usatîi anunță primii candidați de pe lista blocului său electoral: Cine este cap de listă

0

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a făcut publică lista candidaților blocului electoral „Renato Usatîi” la alegerile parlamentare din 11 iulie. Cap de listă este Renato Usatîi.

„Fracțiunea noastră va fi mare. Cred că vom avea nu mai puțin de 20 de deputați. Până la urmă cetățenii vor decide. Dar eu mă mai uit pe masa lui Dodon, la sondajele pe care le are… La momentul actual patru partide vor accede în Parlament. Socialiștii și comuniștii vor lovi în mine și în PAS. Ați văzut că Voronin a fost la o emisiune și a citit ceva de pe foaie… Hodorogește că Usatîi și PAS vor să facă unirea cu România… Vor fi multe fake-uri în această campanie, dar noi suntem încrezători”, a declarat Usatîi, după ce a depus lista candidaților blocului electoral la Comisia Electorală Centrală.

Din listă fac parte următorii candidați:

1. Renato Usatîi;

2. Elena Grițco;

3. Iulian Cașu;

4. Nina Cereteu;

5. Dumitru Ciubașenco;

6. Stela Onuțu;

7. Victor Petrioglu;

8. Ion Osoianu;

9. Natalia Băleanu;

10. Alexandr Severin;

11. Igor Pohilă;

12. Roman Ciubaciuc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.