Acasă Politic Usatîi afirmă că starea de urgenţă ar putea fi prelungită cu cel...

Usatîi afirmă că starea de urgenţă ar putea fi prelungită cu cel puțin o lună, la ordinul lui Dodon

0

Starea de urgenţă în R. Moldova ar urma să fie prelungită cu cel puţin o lună, în legătură cu răspândirea pandemiei COVID -19. Cel puţin, aşa a declarat primarul de Bălţi, Renato Usatîi, în cadrul unei emisiuni televizate, scrie ziarulnational.md.

Potrivit lui Usatîi, despre prelungirea stării de urgenţă s-a discutat ieri, în cadrul unei şedinţe secrete, prezidată de preşedintele Igor Dodon.

Amintim că starea de urgenţă, instituită de Parlament pentru două luni, expiră la 15 mai. Usatîi afirmă, însă, că starea de urgenţă ar putea fi prelungită până la 15 iunie, la ordinul președintelui Igor Dodon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.