Acasă Social Unii chișinăuieni vor rămâne joi fără apă la robinet: Adresele vizate

Unii chișinăuieni vor rămâne joi fără apă la robinet: Adresele vizate

0

Consumatorii de pe mai multe străzi din capitală, dar și din orașul Sângera, vor rămâne joi, 28 octombrie, fără apă la robinet, începând cu ora 21.00 și până a doua zi la ora 06.00. Sistările au loc în legătură cu executarea de către SA „Apă-Canal Chișinău” a lucrărilor planificate la Stația de pompare Codru.

Furnizarea apei va fi întreruptă pe strada Șoseaua Muncești, 793-807, 776-830, inclusiv cu fracții, pe bulevardul Dacia, 65-87, 60-80, inclusiv cu fracții, strada și stradela Băcioii Noi.

Apa va fi sistată și pe străzile Pășunilor, Zmeurei, Revaca, Al. Boldor, Muzelor, V. Tulnic, precum și pe străzile și stradelele Imașului, V. Zarzăr și Gh. Cucereanu. La fel, este vorba despre străzile Astronauților, C. Columb, Aviatorilor, Navigatorilor, Plopilor, Cicalov, Otopeni, Aeroport, dar și orașul Sângera.

Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pe perioada sistărilor. După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. 

Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.