Acasă Social Unde a fost găsit un moldovean periculos anunțat în căutare de Elveția

Unde a fost găsit un moldovean periculos anunțat în căutare de Elveția

0

Ghinion pentru un moldovean care era dat în urmărire internațională de 2 ani de către autoritățile din Elveția. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost reținut de grănicerii din Ucraina pe 24 iunie, în timp ce venea din Rusia prin Belarus pentru a ajunge în Moldova.

Moldoveanul a urcat într-un camion în apropiere de granița cu Ucraina și i-a cerut șoferului să-l ajute să treacă granița.

Călătorul a devenit suspect în momentul în care erau verificate actele, iar grănicerii au văzut numele lui în baza de date Interpol.

Angajații biroului Interpol din Ucraina au confirmat faptul că bărbatul a fost dat în căutare internațională în anul 2018 de către Elveția pentru tentativă de omor, furt și jaf.

Potrivit oamenilor legii din țara vecină, moldoveanul va fi extrădat pentru a fi tras la răspundere.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.