Acasă Extern Un ucrainean a încercat să scufunde yahtul din Spania al unui oligarh...

Un ucrainean a încercat să scufunde yahtul din Spania al unui oligarh rus

0

Un cetățean ucrainean, membru al echipajului yahtului din Spania al unui oligarh rus apropiat de Putin, a vrut să scufunde ambarcațiunea Lady Anastasia ca răzbunare pentru războiul pornit de Rusia.

Ambacațiunea este deținută de Alexander Mikheev, CEO-ul companiei industriale ruse Rosoboronexport, care furnizează echipamente chiar Armatei ruse, transmite SafeNews.md cu referire la g4media.ro, citând El Mundo.

Yahtul era andocat în Mallorca, iar ucraineanul a încercat să o scufunde inundând intenționat camera motoarelor. Actul de sabotaj nu i-a reușit.

Bărbatul a fost reținut de poliția locală, dar un judecător l-a eliberat din arest, urmând să fie judecat în libertate.

Ucraineanul de 55 de ani a declarat că a decis să facă dreptate pentru țara lui când a văzut imagini cu Ucraina bombardată de artileria rusă care utilizează chiar echipamente realizate de firma condusă de patronul său.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.