Acasă Social Un tânăr este cercetat penal după ce a încercat să mituiască cu...

Un tânăr este cercetat penal după ce a încercat să mituiască cu 100 de euro polițiști din cadrul IP Cimișlia

0

Un tânăr de 26 de ani este cercetat penal după ce a încercat să mituiască cu 100 de euro polițiști din cadrul IP Cimișlia.

„În Serviciul de Gardă a IP Cimișlia a parvenit informația telefonică de la angajații IP Cimișlia care au comunicat că un bărbat în vârstă de 26 de ani le-au propus 100 euro mită pentru mușamalizarea unui caz”, a precizat Cristina Vicol.

Potrivit poliției, la 27 iulie polițiștii au recepționat apelul telefonic de la o locuitoare a orașului Cimișlia, care a comunicat că fostul cumnat e agresiv la poarta sa.

Astfel, făptașul, un locuitor al municipiului Chișinău a fost escortat la Inspectoratul de Poliție.

„Aflându-se la intrarea în incinta IP Cimișlia a scos din portmoneul său o bancnotă asemănătoare cu 100 euro și a propus-o angajaților IP Cimișlia pentru a nu fi documentat conform legislației. Văzînd aceasta, polițiștii au avertizat bărbatul că poate fi atras la răspundere penală pentru corupere activă. 

Fiind preîntâmpinat de mai multe ori despre consecințele în cazul unei coruperi active, cetățeanul a insistat să ofere angajaților IP Cimișlia mijloace bănești, unde toate acțiunile ilegale ale acestuia au fost înregistrate de camerele video”, a explicat Cristina Vicol.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.