Acasă Comunicate de presă Un student din Chișinău, reținut de CNA în comun cu Agenția Servicii...

Un student din Chișinău, reținut de CNA în comun cu Agenția Servicii Publice

0

Un student din Capitală a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție, în comun cu reprezentanți ai Agenției Servicii Publice, într-un dosar de trafic de influență. Tânărul ar fi promis unei femei că o poate ajuta să susțină examenele pentru obținerea permisului de conducere, iar pentru serviciile sale ar fi pretins 20 000 de lei.

În urma denunțului femeii, CNA a deschis o cauză penală pentru trafic de influență. Potrivit declarațiilor denunțătoarei, tânărul ar fi susținut că are influență asupra membrilor comisiei de examene și că i-ar putea să-i determine să o noteze cu „admis” la proba practică.

Ca rezultat al colaborării dintre CNA și ASP, bănuitul a fost documentat și reținut pentru 72 de ore, fiind plasat în izolator. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 6 ani de închisoare sau amendă penală.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.