Acasă Social Un sofer de taxi din capitala si-a alimentat masina din banii clientului....

Un sofer de taxi din capitala si-a alimentat masina din banii clientului. Totul, dupa ce i-a furat cardul bancar. Barbatul a fost retinut de oamenii legii

0

Un barbat de 33 de ani, care activa ca sofer de taxi in capitala, a fost retinut de oamenii legii pentru ca a furat un card bancar al unui client.

Potrivit politiei, in seara de 20 ianuarie, in timp ce transporta un client, un barbat de 29 de ani, soferul i-a furat cardul bancar. Apoi, acesta si-a alimentat autoturismul cu combustibil, cauzand victimei un prejudiciu in suma de 1 900 de lei.

Ulterior, individul a fost retinut, iar in timpul audierilor si-a recunoscut vina. Acesta risca amenda de la 32 500 lei la 67 500 lei, munca neremunerata in folosul comunitatii de la 180 la 240 de ore sau inchisoare de pana la 4 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.