Acasă Social Un preot din Chișinău, diagnosticat cu Covid-19, și-a molipsit unii membri ai...

Un preot din Chișinău, diagnosticat cu Covid-19, și-a molipsit unii membri ai familiei

0

Mai multe fețe bisericești din țară continuă să organizeze evenimente religioase, în ciuda restricțiilor impuse de autorități, a declarat premierul Ion Chicu după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de COVID-19.

Premierul a ținut să atragă atenția la faptul că mai mulți cetățeni continuă să organizeze „diferite proceduri divine”, în pofida faptului că autoritățile au atenționat de nenumărate ori despre pericolul la care expun comunitatea, dar și pe înșiși.

„Avem informații de la polițiști că pe parcursul săptămânii, unii preoți își continuă activitățile religioase. Din păcate, avem mai mulți preoți contaminați cu noul tip de coronavirus. În cazul unui preot din Chișinău, care are mai mulți copii, s-au molipsit de la el”, a relatat premierul.

În acest context, Chicu a făcut un apel către cetățeni să-și manifeste credința și să se roage acasă, „izolat, fără a pune în pericol viața concetățenilor.

„Regimul de restricții stabilit până acum rămâne în vigoare. Dacă îl respectăm, vom putea controla răspândirea acestui virus și menține un număr de infectați care poate fi îngrijit de sistemul nostru medical”, a mai adăugat Ion Chicu.

Menționăm că astăzi ministra Sănătății a anunțat un deces și încă 70 de persoane testate pozitiv la infecția cu Covid-19. În total, în țară au fost confirmate 423 de cazuri.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.