Acasă Justiţie Un Porsche Cayenne, terenuri și construcții, sechestrate de ARBI

Un Porsche Cayenne, terenuri și construcții, sechestrate de ARBI

0

Bunuri în valoare de 7,8 de milioane de lei, au fost sechestrate de Agenția pentru Recuperarea Bunurilor Infracționale (ARBI) a CNA pe parcursul săptămânii trecute, în baza a 10 delegații finalizate ale procurorilor. Este vorba despre terenuri, construcții, încăperi și un mijloc de transport.

Cel mai de preț bun pus sub sechestru este o încăpere locativă în valoare de circa 3,5 milioane lei, urmată de un Porsche Cayenne din 2016 în valoare de peste 1,3 milioane de lei.

Totodată, Direcția analitică a definitivat 5 analize operaționale și a inițiat 7 noi, alte 8 analize operaționale și 5 strategice fiind în curs de elaborare.

Direcția legislație a întocmit și a remis autorilor 13 rapoarte de expertiză anticorupție și 9 avize la proiectele de acte normative.

Au fost înregistrate 1.107 materiale în cancelaria Centrului și au fost recepționate 34 de apeluri la Linia națională anticorupție.

Au fost eliberate 71 de caziere de integritate, iar actualmente nicio persoană nu este deținută în izolatorul CNA.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.