Acasă Comunicate de presă Un polițist de patrulare din Edineț, supus unei anchete de serviciu

Un polițist de patrulare din Edineț, supus unei anchete de serviciu

0

Un angajat al Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) este supus anchetei disciplinare. Conducerea INSP a inițiat o anchetă de serviciu, în care este vizat un agent de patrulare din raionul Edineț.

Sâmbătă, în data de 5 februarie, agentul de patrulare vizat, fiind în exercițiul atribuțiilor de serviciu, a stopat o unitate de transport pe motiv că proprietarul său a reutilat automobilul fără a avea acte permisive în acest sens. 

Angajatul INSP este la moment supus anchetei de serviciu și investigațiilor interne. 

Rezultatele preliminare constată că acțiunile polițistului constituie o abatere de la prevederile legale, în acest caz, mijlocul urmează să fie returnat proprietarului. 

Poliția va continua verificările legalității acțiunilor agenților de patrulare pentru a nu admite abuzuri din partea angajaților poliției sau presiuni externe în activitatea polițienească.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.