Acasă Social Un polițist ar fi fost accidentat de o mașină a Ambasadei Ungariei

Un polițist ar fi fost accidentat de o mașină a Ambasadei Ungariei

0

Un reprezentat al Ambasadei Ungariei în R. Moldova ar fi accidentat cu mașina un agent de patrulare al INSP. Aceasta s-ar fi întâmplat după ce polițistul i-ar fi făcut observație că s-a parcat neregulamentar pe strada Armenească, la intrarea în Piața Centrală, și blocase autobuzul Centrului Mobil de Vaccinare anti-COVID-19, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Sursele Deschide.MD susțin că incidentul a avut loc în amiaza zilei de ieri, în jurul orei 11:40, după ce un șofer a parcat neregulamentar mașina Ambasadei Ungariei, un Mercedes cu plăcuțele de înmatriculare CD 119 AA, paralel cu un autobuz al centrului mobil de vaccinare și crea impedimente în trafic.

O angajată a centrului mobil de vaccinare a solicitat ajutorul unui echipaj de patrulare ca să înlăture automobilul pentru a permite șoferului autobuzului să se deplaseze.

După ce au intervenit polițiștii, la fața locului s-a apropiat și șoferul automobilului Mercedes. Dânsul s-ar fi arătat deranjat de observațiile făcute de către polițiști, s-ar fi contrat cu ei reproșându-le că automobilul nu încurcă nimănui, după care i-ar fi și amenințat că va sesiza conducerea MAI despre acest incident.

Șoferul Mercedes-ului s-ar fi enervat, a urcat și apăsat pe accelerator, lovind pe unul dintre cu partea laterală stângă pe unul dintre agenții de patrulare.

Din fericire, omul legii nu s-a ales cu traumatisme grave și nici nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.