Acasă Extern Un om de afaceri rus oferă 1 milion de dolari pentru arestarea...

Un om de afaceri rus oferă 1 milion de dolari pentru arestarea lui Putin

0

Un om de afaceri rus anunță prima recompensă pe capul lui Putin: 1.000.000 de dolari pentru ofițerii care îl arestează pe președintele Rusiei.

Alex Konanykhin, un om de afaceri rus, a anunţat, într-o postare pe o reţea de socializare, că va oferi o recompensă de 1.000.000 de dolari pentru arestarea preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, transmite SafeNews.md cu referire la ziare.com.

”Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofiţerilor care, respectându-şi datoria constituţională, îl arestează pe Putin ca şi criminal de război, în conformitate cu legile ruse şi internaţionale”, a scris Alex Konanykhin pe LinkedIn, potrivit Jerusalem Post.

”Putin nu este preşedintele Rusiei, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operaţiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia, apoi a încălcat Constituţia prin eliminarea alegerilor libere şi uciderea oponenţilor săi. (…) În calitate de etnic rus şi cetăţean rus, văd că este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Voi continua să ajut Ucraina în eforturile sale eroice de a rezista asaltului urdiei lui Putin”, a adăugat omul de afaceri.

Mesajul lui Alex Konanykhin a fost postat și pe Facebook, însă rețeaua socială i-a blocat postarea.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.