Acasă Politic Un nou partid politic, înregistrat în R.Moldova

Un nou partid politic, înregistrat în R.Moldova

1

Partidul „Frontul Salvării Moldovei” a fost redenumit în Partidul „NOI”, iar noul conducător a fost numit Vladimir Dachi. Modificările respective au fost înregistrate de Agenția Servicii Publice, transmite deschide.md.

De precizat că o formațiune cu abrevierea „NOI” deja există în R.Moldova. Este vorba despre Partidul „Noua Opțiune Istorică”, condusă de Victor Alexeev.

Menționăm că Partidul „NOI” își schimbă denumirea pentru a cincea oară. Începând cu anul 1999, formațiunea a fost cunoscută sub denumirea de Uniunea Muncii, Uniunea Muncii «Patria-Rodina», Partidul Muncii, iar în ultimii trei ani se numea Frontul Salvării Moldovei.

Amintim că până la moment în R.Moldova sunt înregistrate 47 de partide politice.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.